Termeni Și Condiții

1 – Definitii

In aceste conditii;

Compania: persoana sau compania ce ofera servicii si/sau produse (MAGNUM HEATING CONSULT);
Client: clientul care comanda sau cumpara produse sau contracteaza servicii
Produse: bunurile furnizate de catre Companie sub termenii Contractului
Servicii Contractuale: acele servicii furnizate de catre Companie, Clientului sub termenii contractului
Contract: orice contract pentru furnizarea Produselor sau a Serviciilor Contractuale de Companie catre Client
Pret: contravaloarea Produsului si a Serviciilor Contractuale

DATE COMPANIE

 • SC MAGNUM HEATING CONSULT SRL
 • Reg. Com.:  J23/4823/2016
 • CUI: RO368000764
  Sediu Social: Str. Aviatorilor 75A, Pasarea, Branesti, Ilfov

2 – Contractul 

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Compania isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Compania isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda  va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Companiei la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Companie si Client in momentul primirii de catre Client de la Companie, prin intermediul e-mail si/sau telefon a notificarii de expediere a Comenzii.

Pentru Comenzile ce urmeaza a fi livrate preturile Produselor si/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea Comenzii de catre Client.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Companie pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Companie sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achizitionate.

 

3 – Comanda

Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea Produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Produsului

Prin finalizarea Comenzii Client consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca, Compania poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Companie, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

Compania poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
– invalidarea tranzactiei in cazul platii prin transfer bancar;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Compania va rambursa suma in maxim 14 zile de la data informarii Companiei de catre Client asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

– pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/-> prin virament bancar;

Compania va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Produsele (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un Produs comandat de catre Client, nu poate fi livrat de catre Companie, acesta din urma va informa Clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea Prodului in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Compania a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

4 – Livrarea

Compania se obliga sa livreze Produsele in sistem de curierat catre Client

Compania va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Compania va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei

5 – Raspundere

Compania nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Companie a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.

7. Modificari

Compania isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza produse si preturi in conformitate cu Politica de actualizare a produsului.

APEL TELEFONIC
0
  0
  Cumparaturi
  Cos fara produseInapoi la magazin