Verificare

ceea ce ne face diferiti

Marci

cu care lucram

8 motive

de ce suntem nr. 1

Invata

mai mult

Produsele pentru casă inteligentă cu Z-Wave în interior funcționează împreună, utilizați o singură aplicație pentru a vă conecta și a controla casa dvs. inteligentă de oriunde.

Tehnologia Z-Wave este simplă: cu cât ai mai multe produse Z-Wave în casa ta inteligentă, cu atât rețeaua ta de acasă inteligentă este mai puternică. Z-Wave, permite produselor pentru casă inteligentă, cum ar fi încuietori, lumini și termostate, să comunice între ele. Acest lucru creează coloana vertebrală a casei tale inteligente și îți permite să folosești smartphone-ul sau tableta pentru a crea scene cu o singură atingere care ajută la activitățile zilnice, cum ar fi: economisirea energiei, menținerea casei în siguranță, îngrijirea celor dragi și a fi mai confortabil.

De la începuturile sale în urmă cu mai bine de un deceniu la Copenhaga, Danemarca, Z-Wave și-a menținut angajamentul de a oferi interoperabilitate între produse și între mărcile de top pentru a oferi consumatorilor mai multe opțiuni, fiabilitate și securitate decât orice altă tehnologie Smart Home de pe piață. Investiția ta este solidă.

Produsele Z-Wave sunt concepute pentru a funcționa împreună chiar și atunci când noi generații de produse vin pe piață. Indiferent dacă sunteți plecat pentru afaceri sau în vacanță, sau pur și simplu la serviciu pe stradă, aveți control complet acasă și acces cu Z-Wave.

8 motive: de ce Z-WAVE este #1

UŞOR de instalat oriunde și nu necesită nicio recablare a curentului electric aferent casei dvs.

ACCESIBIL. Puteți începe cu o investiție minimă și puteți adăuga cu ușurință mai multe produse inteligente.

DE ÎNCREDERE. Fiind pe piață de peste 10 ani, Z-Wave s-a dovedit a fi cea mai bună soluție de automatizare a locuinței de pe piață.

SIGUR. Tehnologia Z-Wave folosește aceeași criptare ca și serviciile bancare online, făcându-l alegerea sigură pentru casa ta inteligentă.

DE ÎNCREDERECele mai mari nume de marcă de pe piață folosesc Z-Wave în produsele lor pentru casă inteligentă.

CU EXPERIENTA.  Există deja 100 de milioane de produse în casele inteligente în întreaga lume.

LIDERUL CASEI INTELIGENTE. 9 din 10 companii de securitate de top folosesc Z-Wave.

OFERĂ OPȚIUNI.  Cu peste 3300 de produse inteligente de automatizare a locuinței pe piață, produsele Z-Wave oferă multe opțiuni pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră – stiluri, puncte de preț, culori, funcționalitate etc.

Cum funcționează Z-Wave.

Controlați-vă casa prin intermediul computerului, activarea vocală a telefonului.

Hub-ul Z-Wave oferă conectivitate fără fir pentru toate produsele pentru casă inteligentă. Fără interferențe Wi-Fi.

Z-Wave se bazează pe o topologie de rețea mesh. Aceasta înseamnă că fiecare dispozitiv (fără baterie) instalat în rețea devine un repetor de semnal. Drept urmare, cu cât aveți mai multe dispozitive în casă, cu atât rețeaua devine mai puternică. În timp ce semnalele Z-Wave călătoresc cu ușurință prin majoritatea pereților, podelelor și tavanelor, dispozitivele pot, de asemenea, să se îndrepte în mod inteligent în jurul obstacolelor pentru a obține o acoperire perfectă, robustă, pentru întreaga casă.

În timp ce Z-Wave are o rază de acțiune de 100 de metri sau 328 de picioare în aer liber, materialele de construcție reduc această rază, se recomandă să aveți un dispozitiv Z-Wave aproximativ la fiecare 30 de picioare sau mai aproape pentru o eficiență maximă. Semnalul Z-Wave poate sări la aproximativ 600 de picioare, iar rețelele Z-Wave pot fi conectate împreună pentru implementări și mai mari. Fiecare rețea Z-Wave poate accepta până la 232 de dispozitive Z-Wave, permițându-vă flexibilitatea de a adăuga câte dispozitive doriți, pentru a vă asigura că Smart Home funcționează cel mai greu.

Oferte Z-Wave

 • Configurare extrem de simplă
 • Plug & Play
 • Rețea Mesh fără fir
 • Fiecare nod fără baterie este un repetor
 • Extrem de robust
 • Putere ultra-scazuta
 • Ideal pentru senzori alimentați cu baterie
 • Frecvență sub – 1GHz
 • Viteză multiplă: 40…100 kbps
 • Latență scăzută de comunicare
 • Interoperabil
 • Cea mai mare comunitate de control acasă

AVANTAJELE Z-Wave .

WIFI
Lățime de bandă statică zgomotoasă mai mare

BLUETOOTH
fără acces la distanță – punct la punct

Z-WAVE
Interoperabilitate, frecvență silențioasă

APEL TELEFONIC
0
  0
  Cumparaturi
  Cos fara produseInapoi la magazin